Torvestræde 1, 5700 Svendborg - tlf. 62215538
Sidder din ring fast på fingeren?

Sidder din ring fast på fingeren?

Det er faktisk meget normalt at vi får kunder ind i butikken, som skal have hjælp til at få skåret/klippet ringen af fingeren. Dette kan skyldes at man f.eks. har taget på, eller er kommet til skade og fingeren hæver op. Hvis fingeren bliver så stor så ringen sidder fast, så skal den af. Det er både ubehageligt at ringen sidder og strammer, men det kan også stoppe blodtilførelsen til din finger helt, så vi anbefaler at den bliver skåret af, hvis ikke det kan klares med koldt vand og noget creme.

Men frygt ikke – for vi kan i de fleste tilfælde redde din ring, og lave den i størrelse til dig, så du kan bruge den igen. Hvis ringen ikke skal sidde på fingeren længere, er der også andre muligheder. Vi kan f.eks. lave den til et vedhæng, eller lige hvad du har lyst til. Kom ind og få den rette vejledning af os i butikken, og vi kan snakke om de mange muligheder der er for dig.

Når vi fjerner ringen fra din finger, bruger vi et specielt værktøj, som går ind og saver ringen over i skinnen. Der er en plade mellem ringen og din finger, så du på ingen måde kan komme til skade under processen. Ringen bliver åbnet, og der er ingen garanti for at vi ikke rammer en evt. gravering på indersiden – men hvis dette er tilfældet, så graverer vi det selvfølgelig op på ny, hvis ringen skal lukkes sammen igen.

Skriv et svar

Luk menu