Torvestræde 1, 5700 Svendborg - tlf. 62215538
Ur reparationer og batteriskift

Ur reparationer og batteriskift

Udover et komplet smykkeværksted, har vi også et værksted til ur reparationer, hvor vi kan hjælpe dig med dit urværk, en ny rem eller f.eks. et nyt batteri i dit ur. Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller kom ned i butikken med dit ur, og lad os kigge på det. Vi har års erfaring inden for reparationer af ure/urværker, og kan hjælpe og vejlede dig med dit ur. Derudover har vi i butikken et stort udvalg af ure i mange varianter. Så uanset om du skal have fikset dit ur, eller om du skal købe et nyt ur, så vil vi med glæde hjælpe dig.

Batteri til ur

Er tiden stoppet? Måske trænger dit ur til et nyt batteri, eller måske er den gal med værket. Uanset årsagen, så vil vi med glæde tage et kig på dit ur, og finde en løsning. Batteriskift starter fra 75kr, og kan varierer alt efter type og størrelse på batteriet.

Mit ur går langsomt?

I de fleste tilfælde kan dette blot skyldes at dit batteri er ved at være træt, og dermed skal skiftes ud med et nyt. På værkstedet kan vi måle strømmen på dit batteri, og derved finde ud af om det er batteriet, eller urværket der er skyld i tidstabet.

Hvor ofte skal man skifte batteri på sit ur?

Som regel plejer man at sige omkring et års tid, men det er helt afhængigt af dit urværk. Nogle ure kan holde længere end andre, og alt efter hvordan man behandler uret, kan det variere meget. Vi garanterer et års levetid på batterier du har fået skiftet her i butikken.


Har du nogen spørgsmål til os? Du er velkommen til at kontakte os på telefon (inden for åbningstiderne), eller på mail her.

Skriv et svar

Luk menu